maj 18

… eller vad man kan kalla det?! Mamma är hemma i alla rutiner igen. Det ska underhållas, lämnas på dagis, hämtas på dagis, jobbas, jobbas lite till men ändå ganska lite jobb… Jag img_1680smalltyckte att helgen var perfekt, alla var hemma igen, samtidigt! Inget jobb och inget dagis. Dock så var det simning och gympa som vanligt. Fast simningen har varit lite si sådär denna termin. Jag bryr mig inte, för jag får simma som jag vill. Men mamma är lite irriterad. Där är ingen ordning på simsällskapet säger hon. Jag har fått ny baddräkt. Den är jättesnabb! Gummistövlarna är också nya, de är inte så snabba, men väl så snygga!!

img_1712smallMin lillasyster är hur go som helst – ibland. Eller ja, för det mesta faktiskt. Man ska bara strunta i henne när hon lägger sig på golvet och skriker säger mamma. Hon gör nämligen det så fort hon inte får som hon vill. Så ni kan ju själv tänka er att det blir ganska så ofta.

Vi har också besök av vår goa kusin Wiktor och moster Jonna så gott som dagligen. Det gillar jag! Ia är helt galen i Wiktor! Hon kan nästan säga hans namn. Jag och mamma hör i alla fall att det låter lite annorlunda än när hon säger allt annat som låter lika.
img_1724small

Skriv ett svar