maj 14

… men nu är jag glad igen! Min mamma har nämligen varit iväg och jobbat en hel vecka. Jag hade det jättebra med alla som har hjälpt pappa att ta hand om mig, men mamma var ju liksom inte här…

Fast sen när jag vaknade och var ledsen en natt, då stod hon bara där!

Sen blev jag ledsen igen när hon skulle lämna mig på dagis – då fick jag sitta lite hos Agneta. Men vet ni, hon kom och hämtade mig igen!!

Fast nästa dag var det ännu värre, då skulle mamma gå och jobba – igen. Varför måste man jobba? Jag var på dagis och hade kul, och sen när jag kom hem och hade varit hemma en stund – och hunnit somna på pappas cykel när vi skulle hämta bilen (som varit på lagning igen) – kom hon tillbaka! Jag satt hos henne hela kvällen innan jag skulle sova. När det var dags för det fick mamma sitta hos mig tills jag somnade…

Men nu är det bra igen. Jag vet ju att hon kommer tillbaka!

Inga bilder idag – har varit lite stressigt för pappa att hinna med det också när han varit själv hemma. Fast jag och Ia har varit jättesnälla och hjälpt till allt vad vi kan. Blev lite busiga igen när mamma kom tillbaka bara…

So long tills nästa gång…

En kommentar till “Jag har varit lite ledsen…”

  1. Anna skrev:

    Vad kul att din mamma är hemma igen. Min mamma tycker också det är kul att din mamma är hemma.

    Vi kan väl ses snart!

    KRAAAAM

Skriv ett svar