sep 16

… hemma hos oss. Jag är själv lite kinkig och grinig. Har ont på tungan, har fått små blåsor. Detta gör att jag inte sover så bra för tillfället. En natt sov faktiskt mamma på min matta för att jag vaknade hela tiden och ville ha henne hos mig. Mamma tror dock inte att det är bara tungan det är fel på… Men hon vet inte vad det är. Jag har ingen feber, utan bara lite kinkig och känslig för tillfället. Sen är det lite tosigt med min lillasyster också just nu. Hon sover bara en halvtimme i taget på dagen. Detta gör hon dock 4 gånger, men det blir ju att hon är lite trött och gnällig hon också på dagarna. Fast annars är det bra!! Hon har lärt sig att sitta själv och kan göra det en stund utan att ramla. Så snart ska jag lära henne allt jag kan. Har redan börjar med krypning, men hon fattar inte än.

Sähär trötta är vi när det är kväll, då är det inte mycket med oss. Det enda vi fixar då är att sitta insjunkna i Tv världen 🙂

2 Kommentarer till “Det är mycket nu…”

 1. Pia skrev:

  Men snälla rara vad det är synd om er! Tyvärr hjälper det väl inte att jag kommer och sover på din matta, mamma är ju alltid mamma!
  Men om jag kan hjälpa till med något annat så kan du bara ringa!
  krya på er
  kram
  Pia

 2. Aina skrev:

  Nu får ni krya på er annars blir väl mamma helt slut. Visst är ni söta. mormor

Skriv ett svar