maj 29

Ledsen mina vänner att jag inte uppdaterat min blogg på ett tag! Men jag har mycket att stå i…
Här kommer i alla fall lite bilder och berättelser på mig, min syster och mig & min syster:

my-1730small.jpg  my-1698small.jpg 

my-1694small.jpg  ia-293small.jpg
Ovan:
Bild 1: Titta så duktig jag har blivit på att klättra. Jag är inte alls rädd för det heller. Lite läskigt när jag ska ner dock, men mamma tvingar mig att testa själv! Dock är jag livrädd för damm och ludd, för att inte tala om alla dumma myror!
Bild 2: Jag gillar andras grejor! Här har jag Ia´s mössa och mammas skor på mig!
Bild 3: På väg till skooolan… Nej men dagis i alla fall. Jag kan faktiskt ta på mig ryggsäcken själv, hur svårt är det att förstå?
Bild 4: Sitter och drömmer mig bort medans jag äter mina kex!

ia-298small.jpg

 

Såhär ser det ut i vår trädgård när det är fint väder. Mamma har hängt tvätt, Ia ligger och sover i vagnen, jag sover i tältet och har slängt ut grejor på hela gräsmattan! Rätt härligt eller hur?

                                         

ia-242small.jpg         ia-263small.jpg

ia-251small.jpgia-171small.jpg
Ovan:
Bild 1: Jag gungar henne bara lite…
Bild 2: Jag gillar ju andras saker sa jag ju, dessutom är det faktiskt mitt från början. Men Ia får lov att låna…
Bild 3: Jag får faktiskt sitta och hålla Ia när vi sitter i soffan och har kuddar runt om oss. Men mamma tycker inte riktigt om det för hon hänger inte med när jag inte vill mer och då måste jag ju putta bort Ia själv…
Bild 4: Ia kommer ibland och lägger sig i min säng. Vi har ganska mysigt då, för hon ler mot mig hela tiden.

ia-149small.jpg
Visst är hon bedårande, min lillasyster!

3 Kommentarer till “Me, Myself & Ia”

 1. Aina skrev:

  Visst är Ia bedårande precis som du.
  kram till er alla från gammelmormor

 2. Pia skrev:

  Jag säger som Fylking:
  ÄNTLIGEN nya bilder.

  älskar er alla
  puss o kram
  Pia

 3. Anki skrev:

  Så söta de båda är. Ledsen att jag inte kunde komma och hälsa på er i fredags. Ser fram emot ett besök på kontoret i stället. Jag var helt säker på att du INTE skulle ha rosa till Ia, men men… Hoppas det funkade ändå med det röd-vit-randiga. Kram Anki

Skriv ett svar