mar 08

Just nu tycker jag att allt handlar om Ia och hon tycker att allt handlar om mig… Men vi tycker om varandra ändå och det är nog mest att vi blir lite osäkra ibland.

Januari gick åt till att renovera hemma, träna och börja skolan igen. Simningen går som en dans och jag dansar ju också. Började på termin 2 nu och jag älskar det. Jag har nämnt att jag kanske ville vara med i karnevalståget så nu har mamma anmält mig…
Ia simmar på och hon har även börjat på konståkning. Det är lite orättvist för hon får nya saker till konståkningen hela tiden. Jag behöver ju inget till dansen och till simningen har jag baddräkter…

IMG_4062

Detta är från dronksim i Staffanstorp. Jag fick 4 drinkar med hem! Ia var också med och tävlade, hon var dock jätteledsen eftersom hon inte fick pris… Hon simmade jättebra och slog stora pers, men det hjälpte inte.

Februari har bara flytit på. Våra veckor springer iväg! Men vi gillar dem! Det är jätteroligt att vara i skolan med kompisar. Men det är ännu roligare att vara på våra träningar med våra kompisar.

Jag har tex sovit tillsammans med Tova hemma hos Ella.
Jag har också varit hemma hos Moa tillsammans med Ella och Tova. Där sminkade de andra sig… Jag vågade/ville inte riktigt. Mamma har ju sagt nej. Men nu har mamma lovat att hon ska visa mig en gång så får vi se hur det blir efter det 😉

Vi har åkt skidor med pappa, farmor och farfar. Men det får bli ett eget inlägg.

Ia har varit på sin första slingauppvisning. Det är ett förtest till test. Test måste man göra för att får börja tävla. Hörde att Ia var jätteduktig. Visar bild här, men ber pappa att lägga upp hennes åk i ett annat inlägg.

Skriv ett svar