jan 01

Vi har haft ett fantastiskt år, men ser fram emot ett ännu bättre 2015!

Skolan går fortfarande bra, även om matte inte är ett favoritämne. Ia har också börjat skolan och är nöjd med sin första termin. Hennes allra bästa kompis i skolan är Wiktor, därför tycker mamma och pappa att det är skönt att de började i samma klass.

Ia vill fortfarande göra allt som jag gör. Ibland tycker jag att det är helt ok, eftersom hon är rolig att leka med. Men ibland orkar jag inte!

På simningen har vi båda gått framåt. Jag har tagit min första pokal (25m) i utmanaren och Ia har tagit steget upp i träningsgrupp. Faktiskt går vi i grupperna under/över varandra! Nu under jullovet har vi tränat tillsammans några gånger. Ia är jätteduktig och kämpar på. Jag vet dock att hon tycker att det känns tryggt att jag är med där!

Förutom simning har jag gått på dans en termin. Det är skitroligt!
Ia vill mest testa allt. Hon har dock gått på skridskoskola. Hon var duktig på även detta, men valde att gå kvar i skridskoskolan. Dock ska hon fortsätta nästa termin och då får vi se hur det går.

Nu önskar vi ett Gott Nytt År till alla och önskar att alla får vara friska och att vi tar hand om varandra

En kommentar till “Farväl 2014, välkommen 2015!”

  1. Aina skrev:

    Gott nytt år till er också. Jag tycker ni är fantastiskt duktiga på allt ni gör. Hoppas det nya året blir lika bra för er. Kramar Aina

Skriv ett svar