aug 12

Vi har haft en jättefin sommar! Vi började med en ganska turbulent start, en resa till Italien från fel flygplats… Det gick bra, vi hann byta med 1 minuts marginal. Mamma pratade inte med pappa på 1 dag, men jag försäkrade henne om att hon inte skulle hitta någon bättre man…

IMG_3321.JPG

IMG_3335.JPG

IMG_3333.JPG

När vi kom hem fortsatte det underbara vädret och vi har besökt stranden med kompisar. Ia passade på att vara lite sjuk. Inte kul i denna värme, det släppte ju aldrig.

IMG_3558.JPG

Ia tappade sin första tand, och andra! Eller tappade och tappade, Jonna drog ut dem!

IMG_3672.JPG

Vi avslutade semestern med en härlig familjedag på ven! Fast cyklingen utan egen kontroll var inget för mig. Det var jätteläskigt att sitta bak och inte kunna styra eller bromsa själv… Ia gillade det dock!

IMG_3649.JPG

Nu har mamma och pappa börjar jobba, vi börjar skolan nästa vecka. Vi är hos morfar sålänge. Han har blivit pensionär denna sommar! Nu håller vi tummarna för att han och andra nära ska bli friska och starka igen!!

IMG_3670.JPG

Puss

Skriv ett svar