okt 07

… Även utan mamma! Det gick bättre än det nånsin gjort! Jag slog pers på alla sträckor, jag simmade insim vilket jag aldrig gjort och framförallt INGA TÅRAR! Jag hade god support på kanten vilket hjälpte till.

20131007-201325.jpg
Även Ia kämpar på med sin simning! Hon gör framsteg hela tiden. Undras om hon fortsätter till crawl efter hon har tagit simborgarmärket?!

20131007-201830.jpg
Några andra i gruppen var och tävlade i Lödde i helgen, jag åkte dit och kollade. De var jätteduktiga! Och faktiskt, var det inte så läskigt som jag trodde.

Ännu mera simning blir det imorgon, jag ska simma med skolan. Det ska vi göra 10 gånger. Jag tror att jag kommer att vara snabbast! Fast jag hörde att man ska vara i lilla bassängen… Jag ska fråga om jag får vara i stora.

Jag har fått ny läsebok i skolan. Det finns 3 olika böcker. Man fick läsa lite för fröken så fick man den hon tyckte passade. Men nu har jag alltså fått nästa. Det är bara jag och Malte som fått den! Jag tycker dock att det är jobbigt att läsa i den nya boken, det är mycket längre texter. Det är inte lika roligt att läsa läxa längre… Men fröken säger att man ska läsa 5 min varje dag. Och det hörde ju mamma, så det är bara att bita ihop!

2 Kommentarer till “Det funkade…”

  1. Pia skrev:

    <3

  2. Edit & Ines skrev:

    HEJA MY HEJA MY!!

    När får vi komma och heja på dig?

    KRAM

Skriv ett svar