maj 18

… eller vad man kan kalla det?! Mamma är hemma i alla rutiner igen. Det ska underhållas, lämnas på dagis, hämtas på dagis, jobbas, jobbas lite till men ändå ganska lite jobb… Jag img_1680smalltyckte att helgen var perfekt, alla var hemma igen, samtidigt! Inget jobb och inget dagis. Dock så var det simning och gympa som vanligt. Fast simningen har varit lite si sådär denna termin. Jag bryr mig inte, för jag får simma som jag vill. Men mamma är lite irriterad. Där är ingen ordning på simsällskapet säger hon. Jag har fått ny baddräkt. Den är jättesnabb! Gummistövlarna är också nya, de är inte så snabba, men väl så snygga!!

img_1712smallMin lillasyster är hur go som helst – ibland. Eller ja, för det mesta faktiskt. Man ska bara strunta i henne när hon lägger sig på golvet och skriker säger mamma. Hon gör nämligen det så fort hon inte får som hon vill. Så ni kan ju själv tänka er att det blir ganska så ofta.

Vi har också besök av vår goa kusin Wiktor och moster Jonna så gott som dagligen. Det gillar jag! Ia är helt galen i Wiktor! Hon kan nästan säga hans namn. Jag och mamma hör i alla fall att det låter lite annorlunda än när hon säger allt annat som låter lika.
img_1724small

maj 14

… men nu är jag glad igen! Min mamma har nämligen varit iväg och jobbat en hel vecka. Jag hade det jättebra med alla som har hjälpt pappa att ta hand om mig, men mamma var ju liksom inte här…

Fast sen när jag vaknade och var ledsen en natt, då stod hon bara där!

Sen blev jag ledsen igen när hon skulle lämna mig på dagis – då fick jag sitta lite hos Agneta. Men vet ni, hon kom och hämtade mig igen!!

Fast nästa dag var det ännu värre, då skulle mamma gå och jobba – igen. Varför måste man jobba? Jag var på dagis och hade kul, och sen när jag kom hem och hade varit hemma en stund – och hunnit somna på pappas cykel när vi skulle hämta bilen (som varit på lagning igen) – kom hon tillbaka! Jag satt hos henne hela kvällen innan jag skulle sova. När det var dags för det fick mamma sitta hos mig tills jag somnade…

Men nu är det bra igen. Jag vet ju att hon kommer tillbaka!

Inga bilder idag – har varit lite stressigt för pappa att hinna med det också när han varit själv hemma. Fast jag och Ia har varit jättesnälla och hjälpt till allt vad vi kan. Blev lite busiga igen när mamma kom tillbaka bara…

So long tills nästa gång…

sep 16

… hemma hos oss. Jag är själv lite kinkig och grinig. Har ont på tungan, har fått små blåsor. Detta gör att jag inte sover så bra för tillfället. En natt sov faktiskt mamma på min matta för att jag vaknade hela tiden och ville ha henne hos mig. Mamma tror dock inte att det är bara tungan det är fel på… Men hon vet inte vad det är. Jag har ingen feber, utan bara lite kinkig och känslig för tillfället. Sen är det lite tosigt med min lillasyster också just nu. Hon sover bara en halvtimme i taget på dagen. Detta gör hon dock 4 gånger, men det blir ju att hon är lite trött och gnällig hon också på dagarna. Fast annars är det bra!! Hon har lärt sig att sitta själv och kan göra det en stund utan att ramla. Så snart ska jag lära henne allt jag kan. Har redan börjar med krypning, men hon fattar inte än.

Sähär trötta är vi när det är kväll, då är det inte mycket med oss. Det enda vi fixar då är att sitta insjunkna i Tv världen 🙂

maj 29

Ledsen mina vänner att jag inte uppdaterat min blogg på ett tag! Men jag har mycket att stå i…
Här kommer i alla fall lite bilder och berättelser på mig, min syster och mig & min syster:

my-1730small.jpg  my-1698small.jpg 

my-1694small.jpg  ia-293small.jpg
Ovan:
Bild 1: Titta så duktig jag har blivit på att klättra. Jag är inte alls rädd för det heller. Lite läskigt när jag ska ner dock, men mamma tvingar mig att testa själv! Dock är jag livrädd för damm och ludd, för att inte tala om alla dumma myror!
Bild 2: Jag gillar andras grejor! Här har jag Ia´s mössa och mammas skor på mig!
Bild 3: På väg till skooolan… Nej men dagis i alla fall. Jag kan faktiskt ta på mig ryggsäcken själv, hur svårt är det att förstå?
Bild 4: Sitter och drömmer mig bort medans jag äter mina kex!

ia-298small.jpg

 

Såhär ser det ut i vår trädgård när det är fint väder. Mamma har hängt tvätt, Ia ligger och sover i vagnen, jag sover i tältet och har slängt ut grejor på hela gräsmattan! Rätt härligt eller hur?

                                         

ia-242small.jpg         ia-263small.jpg

ia-251small.jpgia-171small.jpg
Ovan:
Bild 1: Jag gungar henne bara lite…
Bild 2: Jag gillar ju andras saker sa jag ju, dessutom är det faktiskt mitt från början. Men Ia får lov att låna…
Bild 3: Jag får faktiskt sitta och hålla Ia när vi sitter i soffan och har kuddar runt om oss. Men mamma tycker inte riktigt om det för hon hänger inte med när jag inte vill mer och då måste jag ju putta bort Ia själv…
Bild 4: Ia kommer ibland och lägger sig i min säng. Vi har ganska mysigt då, för hon ler mot mig hela tiden.

ia-149small.jpg
Visst är hon bedårande, min lillasyster!