okt 28

Det här med att äta själv är en konst! Får jag inte en egen sked när vi ska äta youghurt blir jag galen och då vill jag inte äta! Mamma och pappa säger att det blir ”inga fina fläckar av youghurt”… Men sen har jag även testat att äta själv när det är middag. Potatismos och korv går bra, för då sitter liksom maten kvar på skeden – fast att jag vänder upp och ner på den innan den kommer till munnen. Men sen är det det här med spaghetti. Vet ni hur hal en spaghettitråd kan vara, fast att den är kort? För att försöka förklara lite bättre delar jag med mig av en bild som är tagen när jag försöker äta detta. Som ni ser är det ganska så svårt att få in skeden rätt i munnen också 😀

my-991-small.jpg

2 Kommentarer till “Äta själv…”

  1. Aina skrev:

    En liten dam med egen vilja! Du skall se att det går snart bra med spagetti också. Kram Aina

  2. Hugo skrev:

    Kan inte du lära mig, jag får inte ens korv och mos att stanna kvar…….

Skriv ett svar