okt 04

… med både simning och gympa! Jag tycker att det är jätteroligt. Jag får nya kompisar och lär mig massor med nya saker. På gymnastiken får inte mammorna eller papporna vara inne i hallen, utan fröknarna stänger dörren när vi har samling. Fast nu gör det ingenting, för jag fixar det! Mamma och pappa säger att de är jättestolta över mig och undrar vad som hänt? Kan det verkligen vara sådan skillnad på bara några månader? Tydligen!

Vi var på fest i lördags. Det var Kalle och mormor som fyller år i dagarna och därför hade lite fest. Jag cyklade själv dit, och banne mej om jag inte fixade att cykla hem själv, fast att klockan var över halv tio! Jag och Ia hade jätteroligt och var superduktiga hela kvällen. Vi var som vanligt lite blyga i början, men det tog inte lång stund innan vi var med i matchen. Ia hittade en komps i släkten som hon gärna ville leka med. Mammas kusin Daniel. Han var som tur snäll och satt med henne i stort sett hela kvällen.

Nu är Ia sjuk. Pappa har varit hemma med henne från dagis idag. Då ville jag också vara hemma, så det har jag varit. Ia har fått blåsor på munnen igen. Och då får hon lite feber… Hon har jätteont på munnen. Hon blir lite arg kan man säga… Mer bestämd än vanligt.

Bilder kan kanske komma i nästa inlägg…

En kommentar till “Det går skitbra…”

  1. M T skrev:

    Blåsor är inget kul alls, men hemma med pappa är lyx. Tur att det tråkiga oftast innebär något som är bra 🙂

    Kramen till hela familjen

Skriv ett svar