sep 12

img_3055small… dag för dag! Idag har varit en superdag. Eller, det har varit en supertid nu, img_3053smalljag lär mig så mycket nya saker.
Här ska ni få höra:

– Jag började tramsa när Ia var på sitt första gympa pass idag, men jag skärpte mig och lät Ia vara där själv utan att störa.
– Jag sprang själv till Ellie för att höra om hon ville leka, men hon var inte hemma och det var Johan som öppnade och jag bröt inte ihopa! Blev lite ledsen att Ellie inte kunde leka, men det gick över igen.
– Jag cyklade själv till simningen.
– Jag fixade simningen galant idag. Jag satt inte i mammas knä under uppropet, jag svarade på uppropet, jag gjorde allt som fröken sa (skitbra dessutom), det var jätteroligt att simma idag fast att jag inte fick märke. Men mamma förklarade hur det funkar med märke, och jag ska fortsätta simma så att jag kan ta många märke.
– Jag kan nästan knyta en rosett, det har farfar lärt mig.
– Jag håller på att lära mig klockan, morfar och mormor har gjort en klocka som jag kan ha på mitt rum och öva på.

Ska det fortsätta såhär behöver jag inte börja skolan tror jag!
Mamma hoppas bara att detta håller i sig så att det inte var en engångs grej idag. Hon ska nämligen snart bort och jobba och då ska jag och pappa fixa detta själv!

img_3083small

Ia var jätteduktig idag, både gympa och simning. Hon var ganska trött på kvällen… Men det var jag också. När jag kom hem från simningen släppte jag på alla hämningar och bestämde mig för att ha picknick för mig själv. Så här kan det se ut då:

img_3105small          img_3106small

Vi har en spännande vecka framför oss. Ia ska nämligen inte sova mer på dagis… Jag tror att jag får gå till Ellie på eftermiddagarna, för Ia kan säkert bli ganska jobbig då. Ska förresten försöka övertala Ellie att vi ska börja på gympa tillsammans. Det såg himla roligt ut när Ia gjorde det idag. Och går jag och Ellie tillsammans kanske vi vågar?!

So long…
img_3076small

En kommentar till “Det går bättre och bättre…”

  1. Pia skrev:

    Härligt att höra och härliga bilder. saknar er! puss o kram /Pia

Skriv ett svar