jun 21

… är vad det varit mycket av på sista tiden!

Jag tycker att Viktoria var mycket fin, men jag är också mycket fin, det var jag tvungen att påpeka för mamma när vi satt och tittade (hon tjatade nämligen lite om V tyckte jag). Jag inspirerades så mycket att jag hämtade min prinsessklänning och mitt prinsessdiadem. Då blev jag ännu finare…

Det har hänt mycket i min personliga utveckling den senaste tiden. Jag har lärt mig så mycket att jag inte hunnit skriva här (nja, lite sant är det i alla fall). Jag kan numera cykla utan att någon behöver hjälpa mig att starta. Jag cyklade från bvc (när jag blivit godkänd 4-åring hos Barbro) ända ut till dagis. Min mamma är inte klok som tar ut mig på sådana rundor säger pappa… Efter halva vägen var jag ganska varm och svettig i alla fall! Sen är simningen slut, på riktigt. Jag slutade dock lite tidigare. Vi (jag och mamma) kom fram till att jag ska ta nya tag till hösten. Jag har varit själv hos kompisar. Visserligen var det min gamla gympatränare som är mamma i familjen, men ändå. Mamma skulle åka och handla tyg och jag skulle med, men fast att mina mostrar och mormor också skulle med bestämde jag mig för att leka med Ellie istället. Det gick jättebra. Det är inte så läskigt att inte mamma och pappa är med hela tiden. Detta gick så bra att jag blev superledsen när de skulle till sin farmor och farfar och jag var tvungen att gå hem… Sen har jag börjat leka med nya kompisar som bor i vårt område. Jag frågade om jag fick vara med och leka med dem, själv! Dessutom kunde mamma cykla hem igen när hon lämnat mig på Felix kalas, vad skulle hon stanna där för? Det var ju bara för barn!

Pappa hittade en gammal bild på mig, visst är jag lite lik Wiktor, min kusin? Det tycker i alla fall pappa! Hur som helst så är jag söt även här…

my-842

So long… Midsommar och födelsedag närmar sig med stormsteg. Jag har bestämt att jag vill ha barnkalas också, inte bara vuxenkalas… Mamma och pappa får fixa till detta. Jag vill gärna bjuda alla på dagis, men det får jag tydligen inte?!

2 Kommentarer till “Prinsessor och framsteg…”

  1. Jonna skrev:

    Ååhh vilken liten goding… Ja du är väldigt lik busfröet W. Ni är så goa så det är sjukt..

  2. Pia skrev:

    Ååååh va söt du är på denna bilden. Hoppas vi får se dig med din princessklänning också…..

Skriv ett svar