maj 09

img_2809small

… har jag nått och Ia också för den delen. Vi kan cykla!
Jag har ju tränat en del, men inte så rysligt mycket ändå. Men det började i fredags, när jag skulle till simningen. Jag cyklar på min cykel ut där, Ia ville nämligen vara hos mormor så då funkar det. Jag cyklade på som vanligt, och så helt plötsligt släppte mamma mig. Jag klarade att cykla mellan olika träd i karlslund. Jag blev himla glad! Förmodligen lite för glad, för simningen gick inget vidare. Men det var för att vi skulle ha pjätt igen och det vill jag INTE! Det är ju en annan historia som vi inte tar nu. Sen i lördags skulle jag ju visa pappa, han trodde inte riktigt på mamma när hon berättade… Jag hade varit hos mormor och morfar en stund och sen kom mamma och pappa och hämtade mig. Vi pumpade min cykel och sen visade jag både pappa och mormor och morfar att jag kunde! När de kom och hämtade mig hade Ia sin lilla cykel med och hon hade cyklat hela vägen till mormor själv! Hon har bara cyklat ett par gånger tidigare, så man kan säga att hon också lärt sig nu.

Idag har jag varit ute och cyklat hela dagen känns det som. Fram och tillbaka i Karlslund utanför vårt hus. Fram och tillbaka på en nyasfalterad väg i området. Det gick jättebra! Jag tränade på att bromsa också. Det gick ganska bra. Jag gjorde en del vurpor, men det säger mamma och pappa att det gör man och fler kommer det att bli.

Tänk att jag kan cykla! Jag är så lycklig när jag är ute, skrattar hela tiden! Nu ska jag bara lära mig att simma också, så är mamma nöjd!

img_2828small         img_2820small

So Long…

Ps. Fast mamma och pappa sa att de var jättestolta över mig (och Ia)!

3 Kommentarer till “En Milstolpe…”

 1. Edit skrev:

  HEJ KOMPISAR!

  Tänk så kul vi kommer att ha när vi alla kan cykla på stora cyklar, så som My kan. WOW!

  KRAM

 2. GM P skrev:

  Vrrroooooomm
  Nu går det undan, när My är ute o cyklar!!
  Många kramar till er! Nu kommer snart min store påg hem, bara 4 veckor kvar. puss från Pia

 3. Aina skrev:

  Vad duktiga ni är. Jag får väl komma ut en dag så ni får visa upp er. Kram Aina

Skriv ett svar