sep 16

Hur kul är det inte med telefoner… Visst jag har haft kul med dem tidigare, ringde ju mammas chef bland annat som ni kanske kommer ihåg.Men nu börjar jag faktiskt förstå hur de fungerar, man säger -”Haaaallåååå” och sen väntar man på ett svar. Hur kul som helst! Har jag dessutom en penna eller flera känner jag mig som fisken i vattnet.

En annan klar favorit är definitivt det här med pennor, sicken grej det är att kunna dra en färgglad pinne och så syns det spår från vart man var tidigare, magiskt. Mamma & Pappa har jättemånga pennor, har lite svårt för att välja vilken som är min favorit men jag tror det är min långa gula jag gillar bäst. Gillar i och för sig dem med kork på också, men pappa säger att de inte är något för mig! Så jag får väl helt enkelt lita på honom. Han vet ju trots allt bäst, tror han i alla fall…..

my_pennor_small.jpg my_tfn_small.jpg

2 Kommentarer till “Mina nya favoriter….”

  1. Moster T skrev:

    Om du börjar fatta vad det går ut på kanske du ringer till mig nästa gång ;o)

    Puss o Kram

  2. Anna Fransson/ L-Konsult skrev:

    Tjena hejsan, vilken sötis. Lik mamma, tycker jag. Har hon varit med mamma på jobbet… 🙂 Kram Kram ( Det ska bli kul o se din mamma igen när hon kommer upp till Hem & Villa i Örebro.)

Skriv ett svar