aug 26

… det som är nu kommer här.

img_2202small img_2197small

Jag och Ia leker en del nu. Det går faktiskt lite bra också! I alla fall när hon är med i mina lekar. Dvs att jag får bestämma… Men ibland känner jag att jag vill leka själv. Eller i alla fall inte att Ia ska förstöra, och då stänger jag in mig på mitt rum. Fast Ia har lärt sig att öppna dörrar nu, vilket gör det hela lite jobbigare.

img_2203small img_2178small

Som jag skrev innan, dagis har ju börjat lite igen. Vi är inte där hela dagar än – jag och Ia men vi hinner med en del ändå. Ia testar att äta med oss och sova med de andra små. Hon är ganska duktig den där Ia, men så är hon ju också min lillasyster… Jag har varit på knytte igen. Det var jätteroligt! Jag har blivit lite ledsen när mamma kommit och hämtat mig, för jag vill inte gå hem.

dsc00920small

3 Kommentarer till “Lite mer om…”

  1. Ann skrev:

    My är då en riktig liten lill-Malin!

  2. Pia skrev:

    oj oj oj vilka sötisar!!!!

  3. MT skrev:

    Jag bara avgudar Ia´s frisyr, vill också ha…. hi hi hi

Skriv ett svar